صندوق بین المللی پول

پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از کاهش رشد اقتصادی در ایران

صندوق بین المللی پول

صندوق بین المللی پول در تازه‌ترین گزارش خود از وضعیت اقتصادی جهان اعلام کرد، رشد اقتصادی ایران در سال 2022 با کاهش ۱ واحد درصدی روبه رو خواهد بود.

 

به گزارش ره آورد نیوز به نقل از یورو نیوز، صندوق بین‌المللی پول با انتشار تازه‌ترین گزارش ارزیابی خود از وضعیت اقتصادی جهان اعلام کرد که تبعات ناشی از جنگ اوکراین و حمله نظامی روسیه به این کشور موجب کاهش قابل توجه رشد اقتصادی جهان در سال جاری میلادی و بالا رفتن سطح عمومی قیمت‌ها خواهد شد.

 

صندوق بین المللی پول پیش‌بینی کرد که رشد اقتصادی جهان از ۶.۱ درصد در سال ۲۰۲۱ میلادی به ۳.۶ درصد در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ کاهش یابد که این نرخ به ترتیب ۰.۸ و ۰.۲ واحد درصد پایین‌تر از پیش‌بینی پیشین صندوق بین‌المللی پول برای سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ میلادی است.

 

ره آورد نیوز را در اینستاگرام دنبال کنید؛ روی نوشته کلیک کنید…

 

صندوق بین‌المللی پول همچنین برآورد کرده که نرخ تورم طی سال ۲۰۲۲ در اقتصادهای پیشرفته به طور متوسط به ۵.۷ درصد برسد و این نرخ در اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه نیز تا ۸.۷ درصد بالا برود.

 

این نهاد بین‌المللی در ژانویه گذشته نرخ تورم اقتصادهای پیشرفته و در حال توسعه را در سال جاری میلادی به ترتیب ۳.۹ و ۵.۹ درصد پیش‌بینی کرده بود.

 

مطالب مرتبط…

پوتین کم‌کم طعم تحریم‌های بین‌المللی را می‌چشد

روبل روسیه با وجود تحریم‌ها به ارزش قبل از جنگ برگشته است

 

صندوق بین‌المللی پول افزون بر پیش‌بینی روند نزولی نرخ رشد اقتصادی آمریکا و منطقه یورو، برآورد کرده که نرخ رشد اقتصادی عربستان سعودی در سال ۲۰۲۲ تحت تاثیر رشد قیمت جهانی نفت بیش از ۱۰۰ درصد در مقایسه با سال گذشته میلادی افزایش یابد و به ۷.۶ درصد برسد.

 

این در حالی است که این پیش‌بینی از کاهش ۱ واحد درصدی نرخ رشد اقتصادی ایران در سال جاری میلادی و ادامه آن در سال ۲۰۲۳ حکایت دارد.

 

مطابق برآورد صندوق بین‌المللی پول، نرخ تورم در ایران نیز در سال جاری میلادی به ۳۲.۳ درصد می‌رسد و نرخ بیکاری از ۹.۸ درصد در سال گذشته میلادی به ۱۰.۲ درصد در ۲۰۲۲ میلادی و ۱۰.۵ درصد در ۲۰۲۳ افزایش خواهد یافت.

 

این نهاد بین‌المللی همچنین برآورد کرده که اقتصاد روسیه حداقل تا پایان سال ۲۰۲۳ در رکود سنگین اقتصادی قرار داشته باشد.

 

 

درباره‌ی morteza rahavard

دانش آموخته علوم سیاسی

همچنین ببینید

کانال پاناما

چرا کانال پاناما برای آمریکا مهم شده است؟

پس از چندین دهه روابط تیره، معاهدات امضا شده در سال 1977 در دوره‌ی جیمی کارتر راه را برای پایان دادن به مدیریت آمریکا بر کانال پاناما هموار کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights