مذاکرات روسیه و اوکراین

مذاکرات صلح روسیه و اوکراین؛ اوکراینی‌ها در ازای تضمین امنیتی از روسیه هرگز به ناتو ملحق نمی‌شوند

مذاکرات روسیه و اوکراین

در جریان دور جدید مذاکرات صلح روسیه و اوکراین که در استانبول انجام گرفت، نمایندگان اوکراینی پیشنهاد کردند که کشورشان «هرگز به ناتو»‌ نپیوندد.

 

به گزارش ره آورد نیوز به نقل از یورو نیوز، از سوی دیگر، در مذاکرات صلح روسیه و اوکراین، اوکراینی‌ها از نمایندگان روسیه خواستند تا این کشور به آنها «تضمین امنیتی» بدهد.

 

پیج ما در اینستاگرام را دنبال کنید؛ روی نوشته کلیک کنید…

 

نزدیک به ۵ هفته از حمله روسیه به اوکراین می گذرد و درگیری‌ها در حومه کی‌یف، پایتخت، شهر در محاصره ماریوپل، و نیز خارکیف شدیدتر از دیگر نقاط اوکراین جریان دارد.

 

همزمان روز سه شنبه، الکساندر فومین، معاون وزیر دفاع روسیه به خبرنگاران گفت که کشورش «عملیات نظامی ارتش در نزدیکی کی‌یف و چرنیهیف را به شدت کاهش‌ می دهد.»

 

این مقام دولتی دولت روسیه دلیل این تصمیم را « تامین شرایط مساعدتر برای مذاکرات صلح» خواند. این دو شهر که در فاصله دو ساعتی از یکدیگر قراردارند در روزهای گذشته تحت گلوله‌باران ارتش روسیه قرار گرفته‌اند.

 

صفحه توییتر وزارت دفاع بریتانیا در روزهای گذشته خبر بازپس گیری برخی مناطق و عقب نشینی نیروهای روس در نزدیکی کی یف را منتشرکرده بود.

 

با این حال آخرین خبرها حاکی از آن است که پیشروی روس‌ها در اطراف کی‌یف و تا حد زیادی در چندین جبهه متوقف شده است.

 

مطالب مرتبط…

مخالفت رهبران اتحادیه اروپا با عضویت سریع اوکراین در این اتحادیه

مخالفت آمریکا با تحویل جت جنگی میگ 29 به ارتش اوکراین

 

وزارت دفاع روسیه پیش تر اعلام کرده که نیروهایش را در منطقه دنباس، در شرق اوکراین، متمرکز خواهد کرد.

 

به گفته تازه ترین گزارش سازمان ملل متحد، جنگ در اوکراین جان ۱۱۵۱ غیرنظامی را گرفته است و ۱۸۲۴ نفر هم زخمی شده اند. دولت اوکراین می گوید آمار قربانیان بسیار بالاتر از آمارهای این سازمان است.

سرگئی شویگو: فاز اول عملیات نظامی روسیه در اوکراین پایان یافته است

همزمان روز سه شنبه وزیر دفاع روسیه در یک سخنرانی تاکید کرد که کشورش از این پس بیشترین تمرکز را روی «آزادی منطقه دنباس»، در شرق اوکراین خواهد داشت.

 

وی همچنین تاکید کرد که «فاز اول عملیات نظامی در اوکراین» بپایان رسیده است.

 

آقای شویگو در سخنان خود بار دیگر با خطاب قراردادن کشورهای غربی که به اوکراین سلاح ارسال کرده‌اند، گفت‌ که «کمک تسلیحاتی به اوکراین یک تهدید بالقوه برای خود اروپایی‌ها» خواهد بود.

 

درباره‌ی morteza rahavard

دانش آموخته علوم سیاسی

همچنین ببینید

سیستم انتخاباتی آمریکا

تاریخچه‌ی سیستم انتخاباتی آمریکا

سیستم انتخاباتی آمریکا در دنیای لیبرال دموکراسی در نوع خود جالب توجه است؛ در ادامه ببینید چگونه ساختار نظام انتخاباتی این کشور از مدت ها پیش تنها به نفع دو حزب بزرگ بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *