پنی موردانت

آیا پنی موردانت جانشین بوریس جانسون می‌شود؟

پنی موردانت

نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد که پنی موردانت، وزیر تجارت بین‌المللی بریتانیا بخت اصلی برای جانشینی بوریس جانسون در مقام رهبری حزب محافظه‌کار این کشور و مقام نخست‌وزیری است.

 

به گزارش ره آورد نیوز به نقل از یورونیوز، براساس نظرسنجی موسسه «یوگاو» اعضای حزب محافظه‌کار در بین نامزدهای رهبری این حزب پنی موردانت را به رقبایش از جمله ریشی سوناک، وزیر پیشین دارایی ترجیح می‌دهند.

 

در این نظرسنجی که با مشارکت ۸۷۶ عضو حزب محافظه‌کار انجام شد پنی موردانت گزینه مورد نظر ۲۷ درصد از شرکت‌کنندگان برای رهبری حزب بود.

 

ره آورد نیوز را در اینستاگرام دنبال کنید؛ روی نوشته کلیک کنید…

 

کمی بادناک، عضو مستعفی کابینه بوریس جانسون پس از پنی موردانت با ۱۵ درصد در این نظرسنجی در چایگاه دوم قرار دارد.

 

این در حالی است که ریشی سوناک و لیز تراس، وزیر خارجه کنونی با کسب نظر مثبت ۱۳ درصد از اعضای حزب به طور مشترک در جایگاه بعدی قرار دارند.

 

روند انتخابات درون حزبی محافظه‌کاران بریتانیا به این ترتیب است که نمایندگان این حزب در مجلس عوام در هر دور از رای‌گیری یکی از نامزدها را از گردونه رقابت حذف می‌کنند.

 

در نهایت اعضای حزب محافظه‌کار جانشین بوریس جانسون را از بین دو نامزدی که از طرف نمایندگان مجلس عوام با بیشترین اقبال روبرو شوند انتخاب خواهند کرد.

 

مطالب مرتبط…

چه کسی جانشین بوریس جانسون می‌شود؟

 

پنی موردانت

پنی موردانت در دور اول رای‌گیری از سوی نمایندگان محافظه‌کار مجلس عوام پس از ریشی سوناک در جایگاه دوم قرار گرفت.

 

این در حالی است که ناظم زهاوی، وزیر دارایی جدید و جرمی هانت، وزیر خارجه پیشین در همان دور اول از گردونه رقابت حذف شدند.

پنی موردانت کیست؟

او تنها زن عضو شورای امنیت ملی بریتانیا، پس از نخست‌وزیر و همچنین اولین زنی است که در پست وزارت دفاع بریتانیای کبیر و یک وزارتخانه نظامی در راس نیروی دریایی سلطنتی به کار گمارده شده‌است.

 

از مواضع سیاسی پنی موردانت چه می‌دانیم؟

پنی موردانت پس از دور اول رای‌گیری از سوی برخی از نمایندگان حزب در مجلس عوام به دلیل موضع‌گیری‌هایش در دفاع از افراد تراجنسیتی و حقوق آنها مورد انتقاد قرار گرفت.

 

وزیر تجارت بین‌المللی بریتانیا پیش از این در سال ۲۰۱۹ در کابینه ترزا می، نخست‌وزیر سابق این کشور به عنوان وزیر دفاع فعالیت کرده بود.

 

او اولین زنی است که در بریتانیا به مقام وزارت دفاع رسیده است.

 

پنی موردانت در سال ۲۰۱۹ همزمان با افزایش تنش‌ها بین ایران و قدرت‌های جهانی در خلیج فارس گفته بود که لندن برای «کمک به متحدانش» در راستای «مهار تهدید» ایران آمادگی دارد.

 

او چند ماه بعد به دنبال سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراین در ایران در حالی که هنوز مقامات ایران مسئولیت این حادثه را برعهده نگرفته بودند بر لزوم کشف «حقیقت» تاکید کرده بود.

 

نمایندگان حزب محافظه‌کار در مجلس عوام روز پنجشنبه در دور دوم رای‌گیری شرکت خواهند کرد.

 

نتیجه این رای‌گیری که تعداد نامزدها را باز هم کاهش خواهد داد ساعت سه بعدازظهر به وقت لندن اعلام خواهد شد.

 

 

درباره‌ی morteza rahavard

دانش آموخته علوم سیاسی

همچنین ببینید

سیستم انتخاباتی آمریکا

تاریخچه‌ی سیستم انتخاباتی آمریکا

سیستم انتخاباتی آمریکا در دنیای لیبرال دموکراسی در نوع خود جالب توجه است؛ در ادامه ببینید چگونه ساختار نظام انتخاباتی این کشور از مدت ها پیش تنها به نفع دو حزب بزرگ بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *