ولادیمیر پوتین

مشاوران پوتین جرات بیان واقعیت و منعکس‌کردن شکست‌های ارتش روسیه را به پوتین ندارند

ولادیمیر پوتین

آمریکا و اروپا می‌گویند ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اطلاعات «ناصحیح و غیردقیقی» از مشاوران خود در خصوص نحوه پیشرفت جنگ در اوکراین دریافت می‌کند.

 

به گزارش ره آورد نیوز به نقل از یورو نیوز، مقامات می‌گویند، مشاوران پوتین «جرات بیان واقعیت و منعکس‌کردن شکست‌های ارتش روسیه را به پوتین ندارند.»

 

کیف بدینگفیلد، مدیر ارتباطات کاخ سفید در نشستی خطاب به خبرنگاران با اشاره به این مطلب مدعی شد که ایالات متحده اطلاعاتی دارد که نشان می‌دهد پوتین از سوی ارتش روسیه گمراه شده و اطلاعات غیردقیقی که به او داده می‌شود منجر به پیش آمدن تنش‌های مداوم بین پوتین و رهبری نظامی روسیه شده است.

 

مارا در اینستاگرام دنبال کنید؛ روی نوشته کلیک کنید…

 

خانم بدینگفیلد در ادامه افزود: «ما معتقدیم که پوتین توسط مشاورانش در مورد عملکرد بد ارتش روسیه و اینکه چگونه اقتصاد روسیه به دلیل تحریم‌ها فلج شده است، اطلاعات نادرست دریافت می‌کند، زیرا مشاوران ارشد او از گفتن حقیقت به پوتین واهمه دارند.»

 

کرملین هنوز واکنشی به این گزارش‌ها نشان نداده و سفارت روسیه در واشنگتن هم به درخواست‌ها در خصوص اظهار نظر در این رابطه پاسخی نداده است.

 

در همین زمینه رئيس سازمان جاسوسی بریتانیا هم روز پنجشنبه در سخنانی مشابه تاکید کرده بود که مشاوران پوتین از گفتن حقیقت در مورد استراتژی شکست خورده او در جنگ اوکراین بیم دارند.

 

جرمی فلمینگ، مدیر آژانس اطلاعاتی بریتانیا GCHQ در سخنرانی برای دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا در این رابطه تاکید کرد که پوتین «برداشت‌هایی به شدت نادرست»ی در خصوص حمله روسیه به اوکراین داشته است.

 

فلمینگ تاکید کرد که پوتین مقاومت اوکراین، قدرت ائتلاف بین‌المللی علیه او و همچنین تاثیر تحریم‌های اقتصادی را دست‌کم گرفته بوده است.

 

مطالب مرتبط…

مذاکرات صلح روسیه و اوکراین؛ اوکراینی‌ها در ازای تضمین امنیتی از روسیه هرگز به ناتو ملحق نمی‌شوند

مخالفت رهبران اتحادیه اروپا با عضویت سریع اوکراین در این اتحادیه

 

وی همچنین افزود که رهبری روسیه در عین حال توانایی ارتش خود برای کسب پیروزی سریع را دست بالا ارزیابی کرده بود.

 

او در ادامه افزود: «ما شاهد این بودیم که سربازان روسی فاقد روحیه لازم برای یک جنگ هستند و حتی از اجرای دستورات مقام‌های ارشد خود سرپیچی می‌کنند.»

 

فلمینگ گفت، بیانیه عمومی روسیه در خصوص کاهش گسترده عملیات‌های جنگی در اطراف کی‌یف و شهر شمالیچرنیگیف شاید نشان دهنده این باشد که آنها مجبور شده‌اند تجدید نظر قابل توجهی در راهبردهای خود داشته باشند.

 

سرگئی شویگو
سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه

تصمیم مقام‌های غربی به رهبری واشنگتن برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات محرمانه از روسیه نشان‌دهنده راهبردی است که پیش از شروع جنگ از سوی کشورهای غربی دنبال شده و تلاش دارد واقعیت‌های درون نهادهای رهبری روسیه را فاش کند.

 

یک مقام آمریکایی در این رابطه به خبرگزاری رویترز گفته افشای این اخبار می‌تواند محاسبات پوتین را پیچیده‌تر کند و همچنین می‌تواند باعث افزایش اختلافات بین صفوف مختلف نهادهای سیاسی و نظامی روسیه شود.

 

همچنین ممکن است پوتین را وادار به تجدیدنظر در خصوص افراد مورد اعتماد خود در حلقه‌های مرکزی قدرت نماید.

 

در همین زمینه دو دیپلمات ارشد اروپایی نیز اظهار نظرهای مشابهی در خصوص راهبردهای روسیه در جنگ دارند.

 

یکی از این دیپلمات‌ها به خبرگزاری رویترز می‌گوید: «پوتین فکر می‌کرد اوضاع بهتر از آنچه در واقع هست پیش می‌رود؛

 

مشکل این است که او خود را با مردانی بله قربان گو احاطه کرده که جرات بیان حرف‌های مخالف را ندارند.»

 

یک دیپلمات دیگر اروپایی نیز به رویترز گفته سربازان روسی بد آموزش دیده‌اند و گمراه شده‌اند.

 

در عین حال به باور این دیپلمات هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه این وضعیت می‌تواند به ایجاد شورش در میان ارتش روسیه منجر شود وجود ندارد اما در عین حال وضعیت غیر قابل پیش‌بینی در روسیه پدید آمده و قدرت‌های غربی امیدوارند که مردم ناراضی در روسیه مخالفت‌های خود را نسبت به سیاست‌های جنگ طلبانه پوتین ابراز دارند.

 

برخی از تحلیلگران نظامی می‌گویند روسیه اهداف جنگی خود را در اوکراین به گونه‌ای تنظیم کرده که ممکن است با وجود کمپین اسفناکی که در آن ارتش این کشور با شکست‌های تحقیرآمیزی رو به رو می‌شود، در نهایت بتواند به سادگی ادعای پیروزی کند و از این طریق افکار عمومی خود را فریب دهد.

 

 

درباره‌ی morteza rahavard

دانش آموخته علوم سیاسی

همچنین ببینید

سیستم انتخاباتی آمریکا

تاریخچه‌ی سیستم انتخاباتی آمریکا

سیستم انتخاباتی آمریکا در دنیای لیبرال دموکراسی در نوع خود جالب توجه است؛ در ادامه ببینید چگونه ساختار نظام انتخاباتی این کشور از مدت ها پیش تنها به نفع دو حزب بزرگ بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *