کریس پینچر، معاون رئیس حزب محافظه کار

استعفایی دیگر پس از افشای رسوایی جنسی در حزب محافظه کار بریتانیا

کریس پینچر، معاون رئیس حزب محافظه کار

دولت بریتانیا پس از استعفای کریس پینچر، معاون رئیس حزب محافظه کار بریتانیا و مسئول نظارت بر عملکرد نمایندگان محافظه‌کار در پارلمان این کشور با رسوایی دیگری درگیر شده است.

 

به گزارش ره آورد نیوز به نقل از یورونیوز، بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا پس از آنکه روز پنج‌شنبه استعفای آقای پینچر را دریافت کرد با درخواست‌ها برای اخراج این قانونگذار از حزب محافظه کار بریتانیا هم مواجه شد.

 

برخی رسانه‌های بریتانیایی در گزارش‌هایی اعلام کردند که آقای پینچر چهارشنبه شب به دو مرد در یک باشگاه خصوصی تعرض کرده است.

 

البته پلیس متروپولیتن لندن اعلام کرده که هنوز هیچ گزارشی در این مورد دریافت نکرده است.

ره آورد نیوز را در اینستاگرام دنبال کنید؛ روی نوشته کلیک کنید…

آقای پینچر در استعفانامه خود با اشاره به نوشیدن بیش از حد مشروبات الکلی در زمان حادثه، نوشته است که خود و دیگران را شرمنده کرده‌ و عذرخواهی آخرین کاری است که می‌خواهد، انجام دهد.

 

البته او گفته است که به عنوان یک قانونگذار محافظه‌کار به فعالیت‌هایش ادامه خواهد داد.

 

این دومین باری است که آقای پینچر ۵۲ ساله مجبور می‌شود از سمت خود استعفا کند.

 

او در نوامبر ۲۰۱۷ هم در پی شکایتی مبنی بر تایید ناخواسته رای الکس استوری، قایقران سابق المپیک و کاندیدای محافظه کار، از سمت خود استعفا کرده بود.

 

از همین رو حزب کارگر بریتانیا به عنوان منتقد دولت اعلام کرده که دولت آقای جانسون در وهله اول باید به این سئوال پاسخ دهد که چرا آقای پینچر به این سمت منصوب شده است.

 

آنجلا راینر، معاون رهبر حزب کارگر با بیان اینکه موضوع آقای پینچر نشان می‌دهد که استانداردهای زندگی عمومی تا چه حد در نظر بوریس جانسون تنزل یافته است، گفت که «حزب محافظه‌کار چنان در هیاهو و رسوایی غوطه‌ور شده است که قادر به مقابله با چالش‌های پیش روی مردم بریتانیا نیست.»

 

مطالب مرتبط…

بوریس جانسون قصد دارد تا سال 2030 در قدرت بماند

بوریس جانسون پس از گزارش “پارتی‌گیت” گفت: “متاسفم!”

 

اگرچه سخنگوی دفتر نخست‌وزیر گفته است که آقای جانسون رفتار آقای پینچر را «غیرقابل قبول» می‌داند اما استعفای این عضو دولت محافظه‌کار از سمتش می‌تواند بر مشکلات او بیافزاید.

 

پیشتر هم نیل پریش، نماینده پارلمان بریتانیا از حزب محافظه‌کار پس از اعتراف به دیدن ویدئوهای پورن در مجلس عوام این کشور از سمت خود کناره‌گیری کرده بود.

 

 

درباره‌ی morteza rahavard

دانش آموخته علوم سیاسی

همچنین ببینید

سیستم انتخاباتی آمریکا

تاریخچه‌ی سیستم انتخاباتی آمریکا

سیستم انتخاباتی آمریکا در دنیای لیبرال دموکراسی در نوع خود جالب توجه است؛ در ادامه ببینید چگونه ساختار نظام انتخاباتی این کشور از مدت ها پیش تنها به نفع دو حزب بزرگ بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *