پناهندگی در اتحادیه اروپا

پناهندگی در اتحادیه اروپا؛ کدام کشور بیشتر میزان پناهندگی را داراست؟

پناهندگی در اتحادیه اروپا

شمار متقاضیان پناهندگی به اتحادیه اروپا که زیر سن قانونی و بی سرپرست بودند، در سال ۲۰۲۱ به ۲۳ هزار و ۲۵۵ نفر رسید که ۷۲ درصد بیش از سال ۲۰۲۰ بود.

 

کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۱ با درخواست پناهندگی ۲۶۷ هزار و ۳۶۰ پناهجو موافقت کردند که در مقایسه با سال ۲۰۲۰ حدود ۵ درصد کاهش داشت.

 

اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) با انتشار گزارش پناهندگان در سال گذشته میلادی، اعلام کرد که اتباع کشور سوریه با ۶۹ هزار و ۱۴۰ مورد بیشترین اجازه پناهندگی را از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا دریافت کردند.

 

ره آوردنیوز را در اینستاگرام دنبال کنید؛ روی نوشته کلیک کنید…

 

پس از آن، افغان‌ها با دریافت ۵۳ هزار و ۶۰۵ پاسخ مثبت به درخواست‌های پناهندگی‌شان در جایگاه دوم قرار گرفتند.

 

بر پایه این گزارش، طی سال ۲۰۲۱، ۷ هزار و ۸۴۰ ایرانی نیز در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا مشمول حمایت‌های قانونی از پناهندگان شدند که از این نظر، ایرانی‌ها پس از اتباع ترکیه در جایگاه هشتم قرار گرفتند.

 

یورواستات خاطر نشان کرد که شمار متقاضیان پناهندگی به اتحادیه اروپا که زیر سن قانونی و بی سرپرست بودند، در سال ۲۰۲۱ به ۲۳ هزار و ۲۵۵ نفر رسید که ۷۲ درصد بیش از سال ۲۰۲۰ بود.

 

مطالب مرتبط…

ازدواج و طلاق در کدام کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیشتر است؟

شمار تلفات جاده‌ای در ایران و اتحادیه اروپا از همیشه به هم نزدیک‌تر شد!

زنان کدام کشور عضو اتحادیه اروپا بالاترین نرخ باروری را دارند؟

 

 

بر پایه این گزارش، علت اصلی این افزایش، تعداد بالای افغان‌های خردسالِ بدون همراه بود که به کشورهای عضو اتحادیه اروپا منتقل شده بودند.

 

این گزارش نشان می‌دهد که در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا آلمان با ۳۳ درصد بیشترین سهم را در اعطای پناهندگی به اتباع خارجی داشت و بالاتر از فرانسه (۱۷ درصد)، ایتالیا (۱۲ درصد) و اسپانیا (۸ درصد) قرار گرفت.

 

اتریش و یونان نیز هر دو با سهم ۷ درصدی در جایگاه پنجم قرار گرفتند.

 

 

درباره‌ی morteza rahavard

دانش آموخته علوم سیاسی

همچنین ببینید

انقلاب روسیه

انقلاب روسیه؛ چرا منشویک‌ها شکست خوردند؟

در جریان انقلاب روسیه این الکساندر کرنسکی به رهبری منشویک‌ها بود که تلاش داشت دموکراسی هرچند نیم‌بند را برای روسیه به ارمغان بیاورد، اما تلاش‌هایش به سرانجام نرسید و بلشویک‌ها که تندرو تر بودند قدرت را قبضه کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *